Nail Systems Nail Cup 2010

Vinn en genväg till SANSA Mästerskapet 2011 och vidare till Nailympics 2011!

 Alla är välkomna! 

Oavsett vilket märke du arbetar med eller vilken erfarenhet du har. Eller i vilket land du bor. Vi har kategorier både för dig som har tävlat och för dig som vill prova på att tävla. Totalt har vi tre kategorier:

Akryl på tipp eller mall – för erfarna
Gel på tipp eller mall – för erfarna
Prova på att tävla – här väljer du om du vill tävla i akryl eller gel och även om det skall vara mall eller tipp. Välj det som du känner dig mest bekväm med.
 
Pris: 1000:- exkl. moms per tävling. Om du tävlar i två tävlingar kostar det 1500:- exkl. moms.
 
Vinnaren i varje klass får tävlingsavgiften till SANSA Mästerskapen i Jönköping 9-10 april betald samt hotell för vinnaren och modellen. Ett värde av ca 2,500: –
I SANSA Mästerskap kan du vinna tävlingsavgift, resa och hotell till Nailympics i London. ( men vi hoppas på att det blir Las Vegas – det är inte klart ännu.) Ett värde av MINST 11,000:-!
 
Du kommer att bli bedömd av både svenska och internationella domare – ta chansen! Man kan aldrig förlora när man tävlar, man kan bara VINNA eller FÖRBÄTTRA. 
Alla domare kommer dessutom vara kvar så du har tillfälle att få en personlig utvärdering av dina möjligheter och vad du behöver förbättra.
 
För mer info och anmälan kontakta:
Nail Systems of Sweden ab – info@nailsystems.se. Eller per telefon 0522-15060.
 
Sista anmälningsdag: 6 oktober.
Glöm inte att skriva i vilken/vilka klasser du skall tävla i.
 
Välkomna
Reni Mobrandt
Nail Systems of Sweden ab

AKRYL nybörjare:
1. Caroline Östling
2. Elisabeth Stenvard
3. Marita Rosander

AKRYL erfarna:
1. Niina Tanner
2. Madelene Wolf
3. Zsuzsanna Horvath

GEL nybörjare:
1. Jessica Romin
2. Monika Lindstrand
3. Johanna Tillberg

GEL erfarna:
1. Madeleine Wolf
2. Annica Andersson
3. Majken Frandsen

GELLACK:
1. Susanna Wahlström
2. Sandra Lennerdahl
3. Annica Andersson

Text: Anette Claesson
Bild: Reni Mobrandt, Anette Claesson
Publicerad i Naglar i Norden nr 4 – 2010

På lördagen hölls akryltävlingen vilken startade 12.30 och höll på i 2,5 timmar. Det var deltagare både från Sverige och Danmark och danskana knep förstaplatsen i Master tävlingen med det blev blå-gult i Nybörjare.På lördagen hölls akryltävlingen vilken startade 12.30 och höll på i 2,5 timmar. Det var deltagare både från Sverige och Danmark och danskana knep förstaplatsen i Master tävlingen
med det blev blå-gult i Nybörjare.

På söndag var det en ”Domarpanel” då alla kunde komma och få prata med domarna, få tips om vad domarna letar efter, vad som skiljer en tävlingsnagel från en salongsnagel, osv. Tyvärr var det dålig uppslutning – men det kanske för att det är första gången. Det var en toppen idé för att ge alla som undrar vad det innebär att tävla ett tillfälle att få svar på många frågor.

Vidare på söndag var det dags för gel. Start 12.30 och 2,5 timmes tävling. Återigen kniper danskarna förstaplatsen i Master men blå-gult håller ställningarna i Nybörjare!

Prisutdelning 17.00 båda dagarna. Det var spännande att se de tävlande och hur resultaten blev. Prisbordet var verkligen dignande. Förutom pokaler och godispåsar vann två Master och en Nybörjare tävlingsavgift till SANSA Mästerskap och hotell för sig och sin modell! Det är bara att gratulera.

SANSA Mästerskapet är 9-10 april 2011 i Jönköping på Elmiamässan, där vinsten är tävlingsavgift till NAILYMPICS i London – och hotell och resa för vinnarna samt modeller. Reni har ett stort intresse för tävlingar och både samarbetar med och dömer i Nailympics.

Det lades stor vikt vid att domarna skulle ha internationellt status. Och så blev det. Från Danmark kom Eva Hansen. Eva är arrangör av Danska Mästerskapen och även en av domarna vid tävlingarna i München. Från England kom Denise Wright, snart 25 år i branschen som själv gått den långa vägen, vunnit tävlingar, bl.a. det engelska mästerskapet 14 gånger (!) och nu känd domare internationellt och med egen salong och skola i England. Huvuddomare var vår egen Tammy Azyzova, känd från SANSA och innehavare av en av de godkända skolorna.

Det erbjöds tillfälle till att medverka som Domartrainee, dvs. en erfaren lärare som vill gå vidare och börja döma kunde följa en domare under en dag för att få en inblick i arbetet. Detta kommer sedan att följas upp med en domarutbildning i ett samarbete mellan SANSA och SEYF.

Intresset var stort till att börja med, men uppslutningen var tyvärr noll. För en vanlig besökare fanns Vesna Mrdja på plats. Det är hon som håller utbildningarna för Nail Systems Sweden i de södra regionerna.

Stort TACK till Reni och Erik som åker runt i Sverige och erbjuder alla att få tävla på denna höga nivå!
Det jag kan beklaga, så här i efterhand, är den dåliga uppslutningen av alla Skånes nagelterapeuter som hade chansen att träffa Eva, Denise och Tammy, mingla till max, lära sig mer om hur vackra naglar ska se ut, hitta en ny, världsledande produkt och glädjas av branschens framfart. Var
var ni??

VINNARE
Akryl etablerade
1:a plats Majken Frandsen
2:a plats Maria Aitomäki
3:e plats Jeanette Bruun

Akryl nybörjare
1:a plats Susanna Wahlström
2:a plats Sara Brown
3:e plats Karen Hasager

Gel etablerade
1:a plats Katja Nörgaard
2:a plats Maria Aitomäki
3:e plats Marianne Tvermose

Gel nybörjare
1:a plats Stephanie Marin
2:a plats Merete Jörgensen
3:e plats Alexandra Nerius

DOMARE

Tammy Azyzova
Huvuddomare

Eva Hansen
Internationell domare och anordnare av det Danska Mästerskapet.

Denise Wright
Gästdomare från England. Denise är flerfaldig vinnare av både engelska och internationella tävlingar.