LINDA FRID – Huvudomare

Danmark
Linda har varit i nagelbranchen sedan 1988 och är idag huvudlärare och grundare av Unique Nail Academy i Danmark. Med hennes tidigare erfarenheter som tävlande, med flera guldpokaler bakom sig, är hon en mentor för ett flertal nagelterapeuter och tävlande. Linda har varit internationell domare i 15 år och är även en medlem i domarföreningen, INJA, som en del av The Honorary Council. Linda har en övertygelse om att nyckeln till framgång är utbildning och är dedikerad att alltid hålla en hög standard i varje utbildning och förmedla sin kunskap, som hon ständigt uppdaterar genom sina resor genom nagelvärlden – världen över. 

CINDERELLA ANDERSSON

Sverige
Sedan 2003 har Cindy filat sig igenom den ena utmaningen efter den andra. 2007 tog hon steget ut på tävlingsarenan och med flera års erfarenhet av att vara på den tävlandes sida, där hon har vunnit flertalet nationella och internationella pokaler, har Cindy blivit en kär, återkommande profil i vår domarpanel. Cindy visar stor noggrannhet och rättvisa med en ödmjukhet för varje tävlande. Under åren har Cindy med sin erfarenhet utbildat och coachat flera av de namn vi idag känner igen på tävlingsarenan.

EVA DARABOS

Ungern – Norge
I 13 år har Eva arbetat i Ungern som nagelterapeut och personlig coach. 2015 flyttade hon till Norge där hon startade en Nail Academy till de norska nagelterapeuternas stora glädje. Sedan 2007 har Eva tävlat med både gel, akryl och även Nail Art. Med tre Europeiska guldpokaler och ett flertal ungerska har hon ett gott öga för alla detaljer med tävlingsnaglar. 2015 erövrade Eva den åtråvärda pokalen Winner of Winners på Nailympia i London, vilket hon har gjort imponerande två gånger tidigare.

KICKI NORMAN – Gästdomare Fantasy

Sverige
Kicki Norman gick ut journalisthögskolan 1996, har varit damtidningsredaktör sedan 1997 och driver sedan 2011 Sveriges enda skönhetstidning för konsumenter, Daisy Beauty. I sitt jobb intervjuar hon världens främsta trendorakel och experter inom olika skönhetsgenrer och sitter i år för första gången med i juryn för att bedöma kreativiteten hos de tävlande. 
Hon älskar färg, fantasi och mod och hoppas på en vinnare som har, förutom erforderlig teknik, ett starkt uttryck och som jobbar med både förnuft och känsla.